Les 15 millors aplicacions de meditació que heu d’utilitzar el 2022

Esteu buscant les millors aplicacions de meditació d’aquest any?

L’ús d’aplicacions de meditació pot ser una bona manera de començar amb la meditació o ampliar la vostra pràctica existent.

Les aplicacions de meditació són una manera fantàstica d’acotar el procés d’aprenentatge i obtenir els beneficis de la meditació molt més aviat.

Les aplicacions destacades en aquesta llista us poden ensenyar a meditar, guiar-vos durant una sessió de meditació i molt més.

Les 15 millors aplicacions de meditació que necessiteu utilitzar

Per què utilitzar una aplicació de meditació?

Les aplicacions de meditació poden actuar com un gran complement per iniciar o continuar una pràctica de meditació.

Amb una aplicació de meditació, tot el que has de fer és obrir l’aplicació, triar una meditació i sintonitzar-la.

Les aplicacions de meditació es poden utilitzar a qualsevol lloc i en qualsevol moment i us poden ajudar a meditar, fins i tot quan us sentiu massa estressat per meditar.

Fins i tot els meditadors amb més experiència poden beneficiar-se dels temporitzadors de meditació únics que s’ofereixen a les aplicacions següents.

Alguns dels beneficis habituals de l’ús d’aplicacions de meditació inclouen:

  • Millora del son
  • Menys ansietat i estrès
  • Estat d’ànim elevat
  • Millor enfocament
  • I més

Les 15 millors aplicacions de meditació del 2022

Hi ha desenes d’aplicacions de meditació diferents per triar. Per facilitar la cerca, hem recopilat algunes de les millors aplicacions de meditació del mercat actual.

Fes una ullada a la llista següent de 15 de les millors aplicacions de meditació del 2022:

1. Espai de cap: meditació i son

Les millors aplicacions de meditació: aplicació Headspace

La meditació no ha de ser intimidant. Headspace ha creat una aplicació de meditació fàcil d’utilitzar que us ajudarà a establir la vostra pròpia pràctica en només uns minuts al dia.

Quan us registreu a la prova gratuïta, també tindreu accés al seu programa de mindfulness fonamental, que us ajudarà a ser més conscient al llarg de la vostra vida diària.

També trobareu meditacions més curtes per a moments concrets de la vostra vida, com ara emergències o un petit moment de tranquil·litat.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

2. Tranquil·litat

Les millors aplicacions de meditació: aplicació de calma

L’aplicació Calm ha estat dissenyada per a tots els nivells de meditadors. Ofereix una varietat de sessions de meditació dissenyades per ajudar-vos a reduir l’estrès i l’ansietat, millorar la concentració, millorar la qualitat del son i molt més.

Les sessions oscil·len entre 3 i 25 minuts de durada, de manera que podreu trobar fàcilment una meditació que funcioni amb el vostre horari.

Més enllà de les meditacions per a principiants, també trobareu una varietat de meditacions dirigides a practicants de meditació intermedis i avançats.

Calm també afegeix contínuament noves funcions innovadores, com ara Calm Body, que són vídeos d’estiraments guiats de 10 minuts, i Sleep Stories, que inclou celebritats com Matthew McConaughey llegint-te històries per adormir-te.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

3. Despertar

Les millors aplicacions de meditació: aplicació de despertar

Waking Up és una aplicació de meditació força única creada per Sam Harris. L’aplicació és una aplicació de meditació a parts iguals i un portal educatiu.

Quan us registreu a l’aplicació, teniu l’opció d’unir-vos a un curs d’introducció a la meditació, que inclou un curs de meditació guiada de 28 dies.

Un cop finalitzat el curs, hi ha una varietat de meditacions guiades, com la meditació metta, les meditacions estoiques i molt més.

També hi ha una varietat d’altres vies de contingut per explorar, que inclouen cursos i xerrades educatives sobre la teoria de la meditació.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

4. 10% més feliç

Aplicació 10% més feliç

10% Happier està basat en el llibre del mateix nom de Dan Harris. Aquesta aplicació inclou un munt de meditacions guiades diferents de líders en el camp, com ara Sharon Salzburg i Joseph Goldstein.

Tant si busqueu reduir l’ansietat, dormir millor o simplement millorar la vostra vida, trobareu una meditació que s’adapti a les vostres necessitats.

Aquesta aplicació també fa un seguiment del nombre consecutiu de dies de consciència que has viscut per ajudar-te a crear l’hàbit de consciència.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

5. Budificar

Aplicació Buddhify

Buddhify t’ofereix una varietat de meditacions guiades per ajudar-te a millorar la teva vida.

Tant si esteu buscant millorar el vostre son, superar un període emocional difícil, millorar el vostre son o simplement tenir una sessió de meditació sòlida, aquesta aplicació us pot ajudar a arribar-hi. Trobaràs més de 200 meditacions diferents per triar.

A més, inclou un temporitzador i un rastrejador, de manera que podeu convertir fàcilment la meditació en un hàbit a la vostra vida.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

6. Desendolleu

Desconnecta l'aplicació

Unplug és una aplicació de meditació guiada que t’ajuda a introduir la meditació a la teva vida. Encara que només tinguis cinc minuts, tens temps per utilitzar aquesta aplicació.

Aquesta aplicació té una biblioteca de meditacions guiades, però també està equipada amb un temporitzador, de manera que podeu meditar sense l’element guiat.

Un cop us registreu al repte, hi ha un repte de 30 dies al qual podeu unir-vos per ajudar-vos a crear l’hàbit de meditació.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

7. Enso

Aplicació Enso

Enso no és una aplicació de meditació per a principiants, sinó una aplicació creada per a meditadors més experimentats.

Aquesta aplicació està equipada amb un temporitzador senzill, amb campanes basades en intervals, perquè sàpigues en quin punt de la teva pràctica estàs.

És minimalista i senzill, però podria ser l’aplicació de temporitzador perfecta per a alguns meditadors.

Descarrega: Lloc web / Apple

8. MyLife (atura, respira i pensa)

Aplicació MyLife

Aquesta aplicació està dissenyada tant per a nens com per a adults. Si lluiteu amb ansietat i situacions estressants, aquesta aplicació us pot ajudar a obtenir més claredat abans d’actuar.

MyLife ofereix més de 50 meditacions guiades diferents que us ajudaran a reduir l’estrès, l’ansietat i el pànic, perquè pugueu prendre mesures poderoses, en lloc de deixar que el pànic i la por us devorin sencer.

Per als nens, hi ha animacions i recompenses per ajudar els nens a visualitzar tota la feina positiva que estan fent.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

9. Temporitzador Insight

Aplicació Insight Timer

Insight Timer és una de les aplicacions de meditació més populars. Aquesta aplicació inclou un munt de funcions diferents per ajudar a aprofundir i millorar la vostra pràctica de meditació existent.

Aquesta aplicació combina temporitzadors, campanes i meditacions guiades en una experiència de meditació realment única.

De vegades, quan esteu meditant, pot semblar que heu estat meditant per sempre, els innovadors temporitzadors de campana us ajudaran a cronometrar de manera més eficaç les vostres sessions de meditació. A més, hi ha més de 70.000 meditacions guiades diferents entre les quals podeu triar.

També podeu filtrar per temps, benefici o necessitat, de manera que podeu trobar la meditació perfecta per a la vostra experiència actual.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

10. Inscape

Aplicació Inscape

Inscape és un estudi de meditació a Nova York, l’aplicació Inscape és una extensió de la seva sala zen.

Trobareu una varietat de professors que us guien a través de pràctiques específiques basades en mindfulness. Els principals objectius que aquesta aplicació us ajudarà a aconseguir són l’alleujament de l’estrès i l’ansietat i ajudar-vos a dormir més reparador.

Obtindreu una selecció de meditacions guiades basades en els vostres objectius, experiència de meditació i hora del dia.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

11. Respira

Aplicació Breethe

Breethe es basa en l’èxit creat per l’OMG! Aplicació Puc Meditar.

Aquesta aplicació ofereix una sèrie de meditacions que t’ajudaran a superar certs obstacles i problemes. Per exemple, hi ha una sèrie de meditacions guiades que us ajudaran a perdre pes, una altra que us ajudarà a obrir el cor, mentre que una altra sèrie de meditacions està dissenyada per ajudar els pacients que passen per quimioteràpia.

Sigui quin sigui el repte que us trobeu a la vostra vida, aquesta aplicació tindrà un programa dissenyat per ajudar-vos.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

12. Hàbit simple

Aplicació Simple Habit

Simple Habit té una gran biblioteca de meditacions dissenyades per ajudar-vos a assolir objectius específics, com ara reduir l’ansietat o l’estrès, estar més present, superar una ruptura i molt més.

Aquesta aplicació té una gran biblioteca de diferents meditacions per a cada moment, objectiu i sentiment.

Simple Habit és una aplicació de meditació i salut mental tot en un que us pot ajudar a viure una vida més saludable i present.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

13. Omvana

Aplicació Omvana

Omvana és una aplicació de meditació, reducció de l’estrès i productivitat dissenyada per l’equip de Mindvalley.

Aquesta aplicació combina una varietat de sons relaxants, meditacions guiades i saviesa inspiradora per ajudar-vos a crear una rutina de meditació que us funcioni.

Les meditacions que s’ofereixen s’adapten a una gran varietat de circumstàncies, des de ser productius a la feina, fins a relaxar-se després d’un llarg dia, a aportar més amor a la teva vida i molt més.

Fins i tot podeu barrejar i combinar diferents sons per crear un programa de meditació que us funcioni.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

14. L’aplicació Mindfulness

L'aplicació Mindfulness

L’aplicació Mindfulness és l’equivalent a tenir alguns dels millors instructors de meditació del món a la butxaca posterior.

Actualment compta amb més de 200 sessions de meditació guiada diferents impartides per mediadors influents d’arreu del món.

A més, trobareu noves meditacions que s’afegeixen regularment, de manera que podreu mantenir constantment la vostra pràctica fresca i atractiva.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

15. Aura

Aplicació Aura

Aura està dissenyat per ajudar-vos a ser més conscient al llarg de la vostra vida diària i obtenir una perspectiva més profunda sobre el vostre benestar general.

L’aplicació està dirigida per una intel·ligència intel·ligent, que us fa una sèrie de preguntes quan obriu l’aplicació. En funció de les vostres respostes, us portarà a la meditació amb més probabilitats d’ajudar en aquest moment present.

En general, és un rastrejador d’estat d’ànim i estat que us ajudarà a obtenir una visió més profunda de com us sentiu dia a dia.

Descarrega: Lloc web / Apple / Android

Mencions d’honor

Les aplicacions anteriors són un lloc fantàstic per començar i destacar algunes de les millors aplicacions de meditació del mercat actual.

Tanmateix, hi ha un munt d’aplicacions per aquí, aquí hi ha algunes aplicacions addicionals que no van formar part de la llista anterior, però que encara són estel·lars per si mateixos:

  • Soroll blanc. Aquesta aplicació inclou més de 40 sons de fons relaxants que podeu escoltar mentre mediteu.
  • Meditació atemporal. Un temporitzador de meditació que us permet establir objectius per a la vostra pràctica.
  • Melodies de relaxació. Una aplicació dissenyada per ajudar-vos a adormir-vos més ràpidament mitjançant una col·lecció de melodies.
  • Aplicació Smiling Mind. Una aplicació de meditació guiada que té com a objectiu fer-te més feliç.
  • Sattva. Una aplicació que utilitza la gamificació per mantenir-vos motivat a través de la vostra pràctica de meditació.

Aquí ho teniu, més de 20 aplicacions de meditació diferents que us ajudaran a treure el màxim profit de la vostra pràctica de meditació.

Si heu tingut problemes per començar amb la vostra pròpia pràctica de meditació, utilitzar una aplicació us pot ajudar a superar part d’aquesta resistència inicial.

Quina aplicació de meditació és la millor per a tu?

Com podeu veure, avui hi ha desenes d’aplicacions de meditació increïbles disponibles. Algunes aplicacions us ensenyaran la pràctica de la meditació, mentre que altres ofereixen meditacions guiades i actuen com a temporitzador per simplificar la vostra pràctica.

Algunes de les millors aplicacions per a principiants inclouen Calm, Headspace i Waking Up. Tanmateix, us convidem a provar diverses aplicacions de meditació per veure quines s’ajusten millor als vostres objectius, necessitats i estil.
Esperem que la llista us hagi estat útil i que hàgiu trobat una o dues aplicacions que no podeu esperar a comprovar.

Si busqueu orientació i inspiració més pràctiques al llarg del vostre viatge de meditació, preneu-vos una estona per consultar els recursos següents.

#Les #millors #aplicacions #meditació #heu #dutilitzar

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

You May Also Like