Com ser una bona persona el 2022

Quan estem passant per un moment difícil, és fàcil mostrar més emocions negatives. Si voleu començar de nou a l’inici d’un nou any o fins i tot un nou dia, sabeu que encara és possible ser una bona persona el 2022. Ser una persona que fa el bé no ha de ser difícil. Tanmateix, hi ha algunes accions que les persones que són amables, reflexives i, en general, ben intencionades fan que els fan bons. Així que anem a submergir-nos en una llista del que fa que algú sigui bo.

Aplicació gratuïta de meditacióDeclutter The Mind és una aplicació que t’ensenyarà a meditar, t’ajudarà a adquirir l’hàbit d’una pràctica habitual i a ampliar la teva ment als ensenyaments de la consciència plena.

Com ser una bona persona el 2022

1. Sigues sempre amable

El que fa una bona persona és el fet que sempre sigui amable. La bondat no ha de ser sincera. Si no tens res agradable a dir a algú, no cal que parlis. Parla només quan tinguis alguna cosa a dir que sigui positiva i reflexiva. Pots ser amable amb la gent de moltes maneres. Mantenir la porta oberta a algú és una petita manera de ser amable que requereix poc esforç. Desitjar a algú un feliç aniversari quan saps que és el seu dia especial és una altra manera de ser amable. Lloar la idea d’un company de feina quan comparteix alguna cosa que us ajudarà sempre és una cosa amable. L’escolta activa és una bona manera de ser amable amb algú quan et parla. Pots provar aquesta meditació de bondat amorosa per mostrar amor i bondat a les persones de la teva vida.

2. Tenir la ment tranquil·la

La diferència entre una bona persona i una persona difícil es redueix a les diferències en els processos de pensament. És molt més fàcil ser una bona persona quan la teva ment està estable. Tanmateix, quan els vostres pensaments són tòxics, ens tornem tòxics. El pensament distorsionat sovint polaritza la gent internament. Aquest conflicte interior surt visiblement en les seves paraules i comportament. Si observeu això en algú que us envolta, tingueu paciència. Encara podria haver-hi moltes bones qualitats en una persona en conflicte.

Fer actes de bondat diari pot ajudar a calmar la ment si trobeu que actualment esteu polaritzat, aquest és un mètode provat per ajudar les persones a lluitar contra els dimonis interiors. Una altra manera de silenciar el crític interior és entrar en un estat de flux o fer activitats del cervell dret, com ara meditacions guiades. Com més tranquil·lis la ment, més fàcil serà ser una bona persona. Qualsevol persona amb la ment clara pot ser amable i bo. És quan la nostra ment s’embolica quan treu el pitjor de nosaltres.

3. Feu registres periòdics

La gent bona fa registres regulars amb els seus amics i familiars. Enviar missatges diaris o trucar als teus pares cada dia és una manera fantàstica d’estar al corrent d’ells. La gent bona es manté en contacte amb la gent perquè els importa. No cal trucar a tothom cada dia. Tanmateix, trucar als pares, germans, avis, ties i oncles, cosins i amics de tant en tant per veure com se senten sempre és una bona idea. Si prefereixes la comunicació cara a cara, pots trobar-te amb ells per dinar o anar a passejar junts. També podeu fer xats de vídeo per a persones que viuen lluny perquè pugueu veure les expressions facials.

4. Difondre xafarderies positives

Una de les bones característiques d’una persona està en la seva manera de xafardejar. Si una persona xafardeja dient coses negatives sobre una persona, mostra el conflicte intern del qual acabem de parlar. Tanmateix, si una persona està difonent xafarderies positives sobre una persona, normalment mostra que és bona gent. Dir coses positives sobre una persona no és difícil. Reformular els vostres pensaments per dir afirmacions positives sobre la gent passa fent una mica més d’investigació mental. Parlar malament d’algú sempre aporta més drama a la taula que parlar en positiu de la mateixa persona. No cal que mentiu sobre el que dieu, però podeu ser selectiu sobre el que dieu sobre ells.

bona persona

5. Fes bones accions

Com vam insinuar abans, fer bones accions diàries ajuda a calmar la ment. Aquells que planifiquen actes de generositat diàriament, no només milloren la seva ment sinó també com veuen el món. Si el seu cervell busca constantment oportunitats de fer el bé, els allunyarà de fer el mal. És difícil ser una persona dolenta quan sempre estàs planejant el teu proper gest de bondat. Podeu llegir cites d’amabilitat per inspirar-vos a prendre accions més amables. Planificar amb antelació i fer bones accions diàriament et permet fer més coses bones que dolentes. Si sempre esteu buscant la vostra propera oportunitat per ajudar algú, no us sortireu del vostre camí per fer alguna cosa vengativa o venjativa. Una persona que es venja d’algú no fa bones accions diàries, això està garantit.

6. Sigues honest

L’honestedat és una virtut però és una que la gent no valora. La gent no vol que li diguin la veritat, volen que se’ls digui elogis. Tanmateix, una bona persona continuarà dient la veritat fins i tot quan ningú la vulgui escoltar. L’honestedat no necessita fer trossos algú. Pot ser el que els obre els ulls a noves oportunitats, persones o maneres de veure les coses.

La veritat no sempre és una cosa que la gent vulgui escoltar, però és millor que la diguin en veu alta i que es resolgui. Si heu fet alguna cosa de la qual no esteu orgullós, ser honest amb les persones que heu ferit us permetrà curar-vos. Tanmateix, si mai es diu la veritat, està enterrada dins teu i continues fent mal a la gent sense adonar-te’n.

bona gent

7. Ajuda sempre els altres

Ajudar els altres és el que fa una bona persona constantment. Si fas les preguntes correctes, sempre sabràs com pots ajudar les persones. Les noves mares poden necessitar ajuda per pagar queviures o aliments per a nadons, ja que els seus ingressos es redueixen amb el permís de maternitat. Regalar a algú fórmula per a nadons, una targeta de regal de queviures o un joc de bolquers quan tingui un nadó és una bona manera de donar suport i ajudar els nous pares. També podeu comprar menjar per a la persona sense llar fora d’una cafeteria que freqüenteu. Ajudar els amics de manera aleatòria fent de cangur, passejar perquè puguin desfogar-se o ajudar-los a netejar després d’un esdeveniment a casa són maneres d’ajudar els altres. També podeu fer bones accions i actes de bondat amb els estranys. Ajudar la gent quan pots donar és una part important de ser una bona persona.

8. Aixeca la gent

Quan va ser l’última vegada que vas elogiar algú? Si ets una bona persona, probablement la teva resposta seria abans avui o ahir. La gent bona sempre aixeca la gent. La majoria de la gent és crítica amb els altres. Sovint pensem que som millors que tots els que ens envolten. Els empleats creuen que són més intel·ligents que el seu cap. Els nens pensen que són més guays que els seus pares. Els amics competeixen entre ells per ser els més intel·ligents, divertits o amb més èxit del seu cercle íntim. No siguis com aquesta gent. Aixeca la gent que t’envolta.

Sigues la persona que sempre parla molt bé dels altres. Repteu-vos a felicitar algú en cada reunió a la qual us trobeu. Feu-vos veu amb els vostres elogis i suport quan la gent tingui bones idees. No permetis que el teu ego prengui el relleu i et faci sentir insegur amb tu mateix. També hi ha un lloc per a les teves grans idees. No deixis que l’ego t’enganyi perquè pensis que només un de vosaltres pot tenir èxit: hi ha prou espai per al creixement de tots.

lift someone up

9. Sigues generós

Una bona persona és generosa. Podríeu ser generós amb el vostre temps, el vostre amor, els vostres diners o qualsevol altra cosa que pugueu donar. Alguns diuen que “hi ha dos tipus de persones al món: donants i receptors”. Creuen falsament que les persones que més prenen són les que en treuen els beneficis. Tanmateix, això no és cert. Són les persones que donen qui més reben. Saber quant dones als altres et fa sentir bé amb tu mateix. Et recorda que ajudes les persones quan estan abatudes. Ets allà per a la gent quan et necessiten. Saber que ets una bona persona que dóna més que pren, et fa sentir bé amb la teva autoestima. Per tant, si ets una bona persona o aspires a aprendre a ser una bona persona, sigues generós amb el que dones als altres.

10. Connecta persones

Una bona persona està ben connectada. La gent bona atrau els altres amb molta facilitat. La majoria de la gent pot veure com de ben intencionat estàs quan tens un gran cor. Podeu connectar persones amb altres persones en el moment que ho necessitin. Per exemple, si un amic perd una feina, podeu promocionar-li una oportunitat per a la qual un altre amic està contractant. Les persones bones també ajuden a connectar les persones amb altres recursos que els poden donar suport o ajudar-los en moments difícils. Fins i tot podeu ajudar els menys afortunats de manera regular.

connectar persones

11. Mostra’t

Les bones persones són les que sempre apareixen. A mesura que envelleixes, els amics es comprometen menys amb les seves amistats i més amb les seves famílies. Tanmateix, una bona persona encara apareixerà per a tothom. Des de celebracions d’aniversari fins a èxits importants, estaràs allà pels teus amics i familiars en els seus grans moments. Si el teu amic et demana que t’acompanyis al partit de futbol del seu fill, arribes amb dos cafès a la mà per donar-los suport. Quan el teu amic aconsegueix un ascens a la feina, hi ets al sopar de celebració. Independentment de la fita que s’assoleixi, sempre estàs al marge animant a tothom. I no esperes ni necessites que la gent aparegui per tu, però normalment ho fan de totes maneres.

12. Proporcionar empatia

Quan es comparen l’empatia amb la simpatia, la gent bona proporciona empatia més sovint que la simpatia. Ser bona persona no vol dir que la vida t’hagi estalviat de les dificultats. De fet, probablement has tingut una gran quantitat d’esdeveniments difícils de la vida que t’han enfortit mentalment. Pots oferir a la gent més suport per al seu dolor emocional. Quan algú perd un ésser estimat, pots aportar empatia a partir de l’experiència. Si algú està passant per un moment difícil, sou un oient actiu que pot oferir suport emocional. No ofereixes declaracions irreflexives o falses positivitats per intentar que la gent passi. Una bona persona es pot relacionar amb el patiment dels altres per ajudar-los a superar-lo.

la gent bona té empatia

13. Perdona la gent

Una bona persona perdona les persones que els han fet mal. Encara poden optar per tallar el contacte amb aquesta persona o minimitzar el contacte amb ells. Tanmateix, no recordaran repetidament a altres persones les seves mancances per fer-los mal. Faran les paus amb el fet que ningú és perfecte. De vegades, les persones prenen decisions dolentes que afecten negativament la vida d’una altra persona. Tanmateix, el dolor causat per altres persones sovint té a veure amb el seu estat mental. Això no els excusa per haver fet mal, però simplement posa de manifest que hi ha més del que sembla. Per tant, perdona la gent com t’han perdonat al llarg de la teva vida i estaràs en camí de ser una bona persona.

14. Anima els altres

Una bona persona anima els altres a ser la millor versió d’ells mateixos alhora que també ho apunta a ells mateixos. La gent bona anima els altres a tenir èxit. No tenen por que els seus amics i familiars ho facin millor que ells en la seva àrea d’experiència. És més probable que animen els altres a perseguir els seus somnis i passions a la vida. La bona gent creu en els altres. Veuen el bo en altres persones, el talent en brut i el gran cor. Animen els altres a ser l’estrella de les seves vides alhora que són un orgullós partidari.

bona persona és una animadora

15. Tenir un gran cor

La gent amb el cor més gran és bona gent. Una bona persona t’estimarà com ningú més. T’escoltaran quan parlis, t’ajudaran quan estiguis sol i et mostraran afecte quan més ho necessitis. Són els vostres orgullosos seguidors. Fan feina benèfica, ajuden la gent sempre que algú ho necessita i escolten els disgustos i les frustracions de la gent. Troba una bona persona i coneixeràs algú amb un cor d’or, que brilla en els dies més foscos.

Conclusió

Si voleu aprendre a ser una bona persona el 2022, tot el que heu de fer és construir persones, estimar-les, escoltar amb atenció i difondre amabilitat. Aquest article enumera quinze maneres de ser bones persones, però hi ha molts camins diferents que una bona persona pot prendre. Vegeu el millor de les persones encara que els altres hi vegin el pitjor. Una bona persona entén que el teu cor ha de ser més gran que els teus pensaments. Com faràs les accions d’una bona persona el 2022?


#ser #una #bona #persona

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

You May Also Like