Acceptació del que és: 17 coses per acceptar a la vida

A la vida, hem de tenir una acceptació del que és. Pot ser difícil deixar anar el passat i acceptar qualsevol esdeveniment que ens passi. Com més lluitem en comptes de tenir una acceptació del que és, més probabilitats tindrem de patir i experimentar dolor. La vida sempre llançarà boles corbes que no podem preparar ni anticipar. Així doncs, en aquest article, compartirem 17 coses a acceptar a la vida perquè pugueu entrenar mentalment per ser més resistent i present.

Aplicació gratuïta de meditacióDeclutter The Mind és una aplicació que t’ensenyarà a meditar, t’ajudarà a adquirir l’hàbit d’una pràctica habitual i a ampliar la teva ment als ensenyaments de la consciència plena.

Acceptació: 17 coses per acceptar a la vida

1. Tu mateix

Tenir una acceptació de tu mateix és important per a la teva felicitat. Sovint ens peguem a nosaltres mateixos en funció dels intercanvis perjudicials que tenim amb els altres. El nostre crític interior pren comentaris negatius i els fa fora de control, fent-nos sentir pitjor amb nosaltres mateixos. Tanmateix, sou l’únic que ha existit mai. Portes alguna cosa a l’univers que ningú més pot aportar. Les experiències que us van donar forma, la personalitat que teniu i les idees que compartiu amb els altres en aquest període de temps tenen un paper important a l’univers.

Podríem modificar-nos i canviar-nos d’infinites maneres. Tanmateix, quan mires qui ets en el seu nucli, no hi ha ningú com tu. I això és exactament el que necessita el món. Accepta’t tal com ets i juga un paper en la configuració del món. Seguiu aquesta meditació d’acceptació per ajudar-vos a acceptar-vos a vosaltres mateixos i a la vostra vida.

2. Les coses sempre canvien

L’acceptació del que és es redueix al fet que les coses sempre canvien. La vida és tot sobre la impermanència. Si comparem el món actual amb el món de fa vint anys, veurem que ha canviat molt. Avui en dia, la gent va a una desintoxicació de les xarxes socials per prendre descansos mentals de les xarxes socials. Tanmateix, fa vint anys les xarxes socials encara eren força noves i petites. Al llarg de la nostra vida, hem passat per les etapes de dol a mesura que perdem éssers estimats, experimentem traumes i passem per canvis interminables. Si hi ha una cosa que has d’acceptar a la vida és que res segueix igual.

3. Sempre et faràs gran

Tot i que pel·lícules com El curiós cas de Benjamin Button ens donen l’oportunitat d’imaginar un món on envellim al revés, la realitat és que avui no ho fem. Només ens fem grans. Els teus 30 anys no són els nous 20. No pots reviure una experiència només perquè no va ser positiva. Acceptar el que és es tracta de reconèixer que només es viu una vegada i que el temps sempre s’acaba. En lloc de viure en el passat o el futur, cal viure en el present. Fes les coses que vols fer mentre pots fer-les. Accepteu més el procés d’envelliment en lloc d’intentar semblar, actuar i viure com una versió més jove de vosaltres mateixos que no es va adonar del que tenien quan ho van tenir.

acceptació del que és

4. Perdràs gent

L’acceptació consisteix en adonar-se que a la vida perdràs persones. Perdràs parelles romàntiques, amics i fins i tot membres de la família. Tot i que la gent sempre us deixarà en un moment o altre, és important notar que la gent també vindrà a la vostra vida de manera inesperada. No pots aferrar-te a la memòria de les persones tota la teva vida. En canvi, mentre la gent estigui viva, fes-los saber com l’aprecies. Digues per què els estimes i què valores d’ells. Lloeu els vostres amics i familiars quan hi siguin. Abraça la gent. Fes un petó a la gent. Puja-los també! Mai saps quan serà el teu darrer dia amb algú. Pot ser una experiència molt inesperada.

5. No hi ha ordre

Un dels majors reptes de l’acceptació del que és, és adonar-se que no existeix l’ordre. La vida és caòtica, desorganitzada i aleatòria. No pots planificar l’ordre de com funcionaran les coses a la vida. Podríeu estar planejant deixar la feina i ser acomiadat inesperadament l’endemà. Alguns pares enterren els seus fills petits que moren sobtadament per càncer o altres malalties terminals. Per molt que vulguem que hi hagi un ordre sobre com es desenvolupen les coses a la vida, simplement no funciona així. Accepta que no hi ha ordre i estaràs en camí de trobar la pau interior en el caos.

acceptar les coses de la vida

6. No sou els vostres pensaments

No sou els vostres pensaments. Els pensaments apareixen a la teva ment sense el teu control i sense esforç. Malauradament, quan sorgeix un pensament que és desagradable, sovint ens ho creiem i ens hi identificem. Tanmateix, no ho hauríem de fer. Això no som nosaltres. El nostre cervell té una ment pròpia. L’objectiu principal del cervell és mantenir-te viu el màxim de temps possible. Per tant, és possible que tingueu pensaments que tenen la intenció de mantenir-vos part socialment del grup, de mantenir-vos vius físicament i de promoure la millora personal. Tanmateix, podeu triar quins pensaments escolteu, així que trieu amb prudència.

7. No pots controlar les persones

Una lliçó de vida que cal acceptar és que no pots controlar les persones. Tot i que intentem influir en els nostres fills i parelles romàntiques, la realitat és que només hauríem de deixar-los estar. Intentar fer que algú sigui més com nosaltres derrota la seva singularitat i crearà una rebel·lió. Tot i que pot ser frustrant veure com la gent fa el contrari del que faríem nosaltres, hem d’entendre que cadascú té un camí diferent a la vida. L’objectiu del teu camí no és fer que la gent t’agradi, la teva vida és molt més gran que això. Accepta que la gent de vegades farà les coses de manera diferent a tu. A la gent li agradaran les coses que odies. Està bé. Això és la diversitat.

acceptació

8. La teva família

Pots triar els teus amics però no pots triar la teva línia de sang. La teva família et regala quan neixes en aquest món, per bé o per mal. No pots canviar els teus pares, germans o cap altre familiar. Tot i que potser no us agraden certs membres de la família, no podeu canviar la vostra relació amb ells. Sempre estaràs relacionat. Tot i que pot ser difícil per a nosaltres admetre-ho, no pots triar la teva família. De vegades, certs membres de la família són persones tòxiques i els volem fora de les nostres vides. Però al cap i a la fi, encara són família.

9. El temps

Una de les coses que cal acceptar més és el clima. Les dones de tot el món resen perquè no plogui el dia del seu casament, i ho fa de totes maneres. La gent espera que el canvi climàtic no es produeixi, però el clima sempre ha canviat. Els desastres naturals afecten en els pitjors moments i provoquen el màxim caos a les nostres vides. Les tempestes de neu destrueixen les línies elèctriques el dia d’una reunió important. En definitiva, l’acceptació del clima és crucial a la vida. El canvi de les estacions és una constant i un recordatori que no controlem aquest planeta. La mare natura ho fa.

acceptar el temps

10. Demà no està garantit

Tots ens fixem objectius i plans per al futur. Ens aturem per fixar-nos objectius fins que es presenta un nou any. Sempre ho deixo tot per demà. Malauradament, tot i que fins ara hem sobreviscut cada ahir, demà encara no està garantit. De la mateixa manera que no hi ha ordre a la vida, no hi ha cap garantia de quant temps tens. Ni tan sols la resta del dia està garantit. Ara, no volem espantar-te, perquè probablement encara seràs viu demà. Tanmateix, feu les coses que us són importants ara mateix. Planifica ara, aquest moment present.

11. El passat s’ha acabat

El passat només cobra vida en els nostres pensaments. Tanmateix, si deixem de pensar en un esdeveniment concret, immediatament mor. El passat està darrere teu. És immutable. Tot el que pots fer és acceptar-ho. Acceptar el passat és l’única manera de viure el present. Quan t’adones que aquest moment present és tot el que tens, t’adones del molt que pots fer ara mateix. Podeu demanar perdó per intercanvis de paraules perjudicials o intentar demanar perdó per les faltes del passat. Però, el més important, podeu agafar el que heu après i portar-lo amb vosaltres al present per marcar el to del comportament que voleu tenir endavant.

12. Només ets l’estrella de la teva vida

Acceptar és reconèixer que el món no gira al teu voltant en la vida d’altres persones. A la teva vida, ets l’estrella de l’espectacle, de la qual surten totes les històries. No obstant això, en la vida d’altres persones, tu jugues un paper menor. Reconèixer això us permetrà entendre millor el comportament dels altres. La majoria de la gent actua com si les seves necessitats fossin les úniques que importen. A mesura que comences a reconèixer que les persones s’inflen en excés la seva autoimportància, acceptes el teu paper a la seva vida. Això no vol dir que et facis més petit per als altres o que et tornis passiu davant el comportament tòxic. Més encara vol dir que reconeixeu la interconnexió de l’esquema més gran de les coses.

estrella de la teva vida

13. Les persones són bones i dolentes

Sovint etiquetem la gent com a bona o dolenta. Si només fos tan fàcil. A la vida has d’acceptar que les coses són realment més neutres que extremes. No hi ha sants veritables ni diables tampoc. La gent és una barreja de bé i de dolent. La gent que veus com a bona farà coses dolentes i la gent que veus com a dolenta farà bones accions. A mesura que les persones aprenen, creixen, experimenten dificultats, pèrdues, agonia mental i altres esdeveniments emocionals de muntanya russa, el seu comportament canviarà. Les persones que s’equivoquen n’aprendran. La gent que sembla que no en fa cap, també en farà.

14. Tothom té alguns odiadors

Pots ser la persona més agradable, amable i genial del món i encara tens odiadors. A ningú se li escapa que algunes persones no els agraden. Això tampoc vol dir que hi hagi res dolent amb tu. Hi ha gent que no s’anima amb tothom. No tinguis por de viure la teva vida sabent que tindreu haters al marge. Continua sent el teu jo increïble. Assumi els riscos que sempre has somiat. Viu la vida segons els teus termes. No permetis que el teu crític interior coincideixi amb la veu dels teus odiadors. Hauríeu de ser el vostre fan número u, no el vostre enemic.

15. No ho experimentaràs tot

L’acceptació del que és és la constatació que no podreu fer totes les coses que esperàveu fer i veure a la vostra vida. Tot i que pots viure una vida plena d’esdeveniments, no podràs viatjar a tots els països, menjar tots els àpats, tacar tots els elements de la llista i tot el que havies planejat. Sempre et quedarà curt una d’aquestes tres coses: diners, temps o salut. Encara pots viure una gran vida fent algunes de les coses que t’agradaria fer. Acceptar que no experimentaràs tot el que el teu cor desitja pot ser un repte. Tanmateix, ningú aconsegueix tot el que li agradaria abans de morir.

llista de cubs

16. De vegades no hauries d’aconseguir el que vols

La gent sempre pensa com es mereix tot el que vol. Tanmateix, sense el context de quina és la realitat de la situació, de vegades no ens adonem que no aconseguir alguna cosa que volíem és en realitat una benedicció. Hi ha moments en què realment volem alguna cosa que no ens és possible. Aquesta resistència a l’acceptació del que és ens causa tant de patiment com a conseqüència. Tanmateix, encara podeu viure una vida feliç i una bona vida tot i no aconseguir el que voleu. De vegades, no aconseguir el que vols t’ha sortit bé.

17. Els esdeveniments bons i dolents entren i surten els uns dels altres

Que la història es desenvolupi. De vegades passa un esdeveniment dolent i com a resultat en surten coses bones. Altres vegades, passen coses bones i com a resultat passen coses dolentes. La realitat és que els esdeveniments bons i dolents entren i surten els uns dels altres. Fins que la història continua, veus que de vegades un mal esdeveniment pot tenir un resultat positiu, ja sigui una lliçó de vida, una bona acció o l’acceptació d’aquest? Abans de tenir una reacció a un esdeveniment, deixeu que es desenvolupi primer. Aviat potser descobrireu que va passar el contrari del que esperàveu.

Conclusió

L’acceptació d’allò que és un component clau per acceptar les coses de la vida. Tant si t’acceptes a tu mateix, a la teva família o a qualsevol persona del planeta, tot es redueix a saber que tots estem interconnectats. Res és el que sembla a la superfície. Accepta que tot el que tens a la vida és aquest moment present i estaràs operant dins del regne de la realitat. Accepta el que tens i deixa anar el que no tens. La resistència en lloc de l’acceptació del que és, és el que porta a la nostra misèria. Acceptar les coses ens fa lliures.


#Acceptació #del #és #coses #acceptar #vida

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

You May Also Like